Aleksandra - Her Biotic

Hormonska neravnoteža donijela mi je čitavu hrpu neugodnih simptoma. Uklonila sam ih s Her Biotic probioticima za žene!

Drago mi je da postoje Her Biotic kapsule koje su postale dio moje svakodnevice.


Nakon što sam prestala uzimati kontracepcijske pilule, imala sam problema s hormonskom neravnotežom.


Imala sam akne i prištiće koji nisu prolazili, menstruacije su bile jako bolne, bila sam napuhnuta i život mi je bio pakao.

Što se tiče kože lica, isprobala sam stvarno sve, uključujući i kozmetičarku, sve kreme koje su obećavale besprijekornu kožu. Uzalud.

Redovito sam uzimala tablete protiv bolova tijekom menstruacije, isprobala sve detoksikacijske stvari protiv nadutosti, ali ništa nije djelovalo.

Shvatila sam da stvari moram riješiti iznutra, jer su to vanjski čimbenici i s njima se mogu nositi samo površno, tako da dugoročno ništa ne pomaže.

Nakon preporuke poznanice koja je imala sličnih problema, konačno sam otkrila Her Biotic. Našla sam puno dobrih stvari u ovoj kapsuli, tako da ostale probiotike više nisam koristila.

Nakon samo nekoliko tjedana uzimanja, moje bolne akne su nestale. Najviše su bile izražene na čeljusti i bradi, a sada su potpuno nestale! Menstruacija je bezbolna, tablete protiv bolova više uopće ne koristim.


Napokon mogu mirno i udobno uživati u vlastitoj koži i ne moram ujutro provoditi sate u kupaonici kako bih prekrila svoje prištiće!

Povezani proizvodi
background
29 reviews
Her Biotic
30 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,80€ dnevno

Jedinstvena mješavina Her Biotic stvorena je upravo za žene i prevladavanje problema koji ih sputavaju. Her Biotic je vrhunska kombinacija 6 pomno odabranih probiotičkih sojeva koji posebno podupiru žensko zdravlje i blagotvorno utječu na ženske tegobe. Mikrobiološke kulture dokazano obnavljaju crijevnu i vaginalnu mikrofloru, a imaju i antimikrobni učinak. Proizvod je namijenjen ženi u svakoj njenoj životnoj dobi; mladim djevojkama i zrelim ženama.

Od €25,90
Pročitaj više
Dalila - Bloat Aid, Her Biotic i Premium Shape
Svaki novi dan predstavlja korak naprijed prema mom cilju do ravnog trbuha. Iako redovito vježbanje u teretani pomaže, klj...
Ana - FemCare
Patila sam od simptoma menopauze i ublažila sam ih FemCARE kapsulama.
Franka - Hair Formula
Želja svake žene je imati zdravu, sjajnu i gustu kosu, zar ne? U posljednjem periodu, nažalost, moja kosa bila je sušta su...