Eva - Her Biotic, Premium Shape & Celluvital

Nevjerojatno sam sretna što mogu sudjelovati u suradnji koja: a) čini i mene i vas sretnima, b) pomaže u zdravom načinu života i c) sadrži dodatke prehrani koje zapravo koristim i s kojima sam jako zadovoljna. Već dva mjeseca "testiram" prva tri proizvoda Carnium Botanicals i bilo bi mi drago da ih i vi isprobate!

Apsolutna zvijezda za mene je Her Biotic - ukratko: njihov najprodavaniji proizvod, deseci tisuća prodanih komada i zadovoljnih kupaca mjesečno, jedno malo čudo za razne ženske probleme. 

Još jedan testirani proizvod je Premium Shape - svakako pogledajte web stranicu i pročitajte sve informacije, evo samo neke sitnice da steknete predodžbu: ovako moćnu i kompleksnu formulu koja ubrzava i regulira metabolizam (a samim time regulira i topljenje masnoće i apetit), nećete naći nigdje na tržištu. Garcinia Cambogia koju koriste sadrži do 95% HCA, dok konkurencija sadrži samo oko 60%! 

Posljednji proizvod je idealna pomoć u borbi protiv celulita - Celluvital: kapsule koje kombiniraju prirodne ekstrakte najjačih i najučinkovitijih antioksidansa u kombinaciji s mineralima koji pružaju izuzetno visoku potporu njihovom djelovanju u tijelu.

Povezani proizvodi
background
Premium Shape
60 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,67€ dnevno

Premium Shape je biljni pripravak vitamina, minerala i ekstrakta crnog papra koji pomaže pri mršavljenju i boljem osjećaju. Kapsule sadrže provjerene sastojke koji zajamčeno djeluju na vaše tijelo. Pomažu u kontroli apetita, reguliranju tjelesne težine, tope masne naslage i ubrzavaju metabolizam.

Od €22,90
Pročitaj više
Emilija - Her Biotic
Dugo sam imala problema s bolovima i upalama u trbuhu.
Nina - Ovary Care
Imam simptome PCOS-a i otkako uzimam Ovary Care akne na licu i vratu su konačno počele nestajati.
Tanja - Skin Lux & Her Biotic