Valentina - Her Biotic
Dugi niz godina borila sam se s kandidom. Nikako se nisam mogla riješiti problema, a onda sam naišla na Her Biotic kapsule.

Najprije sam slijedila upute ginekologa koji mi je propisao lijekove u obliku krema ili tableta. Tijekom tretmana i neposredno nakon tretmana tegobe su se nakratko povukle, ali sam se nakon nekog vremena vratila na početak.


U drugoj trudnoći opet su mi se pojavili problemi s kandidom, a babice u rodilištu su mi predložile dijetu i dodatke prehrani – no i dalje je se nisam riješila.


Nedavno sam na Facebooku pronašla oglas za vaš proizvod Her Biotic. Bila sam skeptična jer nisam vjerovala da mi može pomoći, ali sam čitala vrlo pozitivne komentare. Nakon dugog razmišljanja, kupila sam ga i sad sam stvarno iznenađena... jer stvarno djeluje! Kandida je nestala!


Jako sam sretna! Hvala Carnium Botanicals!

Povezani proizvodi
background
29 reviews
Her Biotic
30 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,80€ dnevno

Jedinstvena mješavina Her Biotic stvorena je upravo za žene i prevladavanje problema koji ih sputavaju. Her Biotic je vrhunska kombinacija 6 pomno odabranih probiotičkih sojeva koji posebno podupiru žensko zdravlje i blagotvorno utječu na ženske tegobe. Mikrobiološke kulture dokazano obnavljaju crijevnu i vaginalnu mikrofloru, a imaju i antimikrobni učinak. Proizvod je namijenjen ženi u svakoj njenoj životnoj dobi; mladim djevojkama i zrelim ženama.

Od €25,90
Pročitaj još recenzija
Aleksandra - FemCARE
Imam 50 godina i već nekoliko godina se borim s problemom suhe sluznice. Najveći problem mi je suhoća intimnih područja.
Sabina - Focus+
Nina - Ovary Care
Imam simptome PCOS-a i otkako uzimam Ovary Care akne na licu i vratu su konačno počele nestajati.