Adriana - Menowell & Her Biotic
Nitko me nije upozorio da menopauza nije samo gubitak menstruacije. Imala sam neugodne simptome kojih se nisam riješila…
Prije nepune dvije godine sam počela gubiti mjesečnicu i liječnik mi je nakon pregleda rekao da sam ušla u menopauzu. U početku sam to prihvatila kao činjenicu, jer osim neredovitih mjesečnica nisam imala drugih problema. Nakon otprilike pola godine počeli su me mučiti i ostali simptomi.
Razdražljivost, umor, nesanica, tjeskoba do depresije, veliki probavni problemi, napuhan trbuh, nadutost. Srećom, izbjegla sam valove vrućine. I sve to u psihički stresno vrijeme korona krize. Uopće mi nije mi palo na pamet da je sve to povezano s menopauzom.
Doktorica me samo upozorila na izostanak menstruacije, ponudila mi hormonsku terapiju i to je bilo sve. No, hormonsko liječenje za mene je prerizično i neprihvatljivo, pa sam sama počela tražiti informacije o menopauzi i čitati iskustva i osjećaje drugih žena.
Kupila sam nekoliko proizvoda dostupnih u ljekarnama za ublažavanje simptoma menopauze bez recepta, ali nijedan od njih nije imao previše učinka. Gubila sam životnu radost, bila sam ljuta i neugodna prema svojim bližnjima, ali nisam to mogla kontrolirati. Ništa me nije veselilo i potpuno sam se zatvorila u sebe. Dobila sam i popriličan višak kilograma, što je dodatno pogoršalo moje dobro stanje.

Sve dok jednog dana, kada sam ponovno tražila više informacija, na Facebooku nije osvanuo oglas za Carnium Botanicals i Menowell. Opisani su svi problemi žena koje prolaze kroz menopauzu i odjednom sam se osjećala kao da čitam o sebi. Gotovo sve se poklapalo s onim što sam proživljavala. Nisam oklijevala i isti sam dan naručila svoj prvi paket MenoWell i Her Biotic prema preporuci. Sa strahom, ali i velikom nadom, počela sam redovito uzimati proizvode i nakon otprilike prvog tjedna počela sam osjećati smanjenje simptoma.
Najprije mi je popustila razdražljivost i tjeskoba, poboljšao mi se san, a nakon otprilike mjesec dana nestali su i problemi s probavom i nadutosti. Opet sam se počela osjećati dobro u svojoj koži i vratila sam se redovnoj tjelovježbi te počela skidati kilograme koje sam nakupila. Polako, korak po korak.

Već četvrti mjesec pijem Menowell kapsule. Preporučujem svim prijateljima i kolegama koji se žale na slične probleme Petra, hvala na izvrsnom, neizostavnom proizvodu. Zaista pomaže i poboljšava kvalitetu života u teškom razdoblju svake žene.
Želim vam još puno, puno zadovoljnih kupaca!
Povezani proizvodi
background
15 reviews
MenoWELL
60 KAPSULA
Dostupno

/ Dovoljno za: 1 mjesec / 0,83€ dnevno

Prirodna biljna mješavina za žene koje tijekom menopauze žele više od neugodnih simptoma. Regulira hormone, smanjuje napade vrućine odnosno valunge, smanjuje rizik za osteoporozu i poboljšava opće raspoloženje. MenoWELL na prirodan način uklanja neugodne simptome i pomaže da se u svojoj koži ponovno osjećate najbolje.

Od €28,00
Pročitajte još recenzija
Eva - Her Biotic, Premium Shape & Celluvital
Nevjerojatno sam sretna što mogu sudjelovati u suradnji koja: a) čini i mene i vas sretnima, b) pomaže u zdravom načinu ži...
Petra - Her Biotic
Valerija - Ovary Care
Imala sam neredovite menstruacije i probleme s kožom zbog PCOS-a. Sada sam ih konačno eliminirala!